Jessica Gal Sportartsen is er voor topsporters, talenten, recreatieve sporters, chronisch zieken, bedrijven en organisaties

SMA Jessica Gal Sportartsen

 

Jessica Gal Sportartsen is een sportmedisch adviescentrum (SMA) gevestigd in Amsterdam binnen SMC Fysiomed en in Haarlem naast Sportcentrum Kenamju. Bij ons SMA werken professionele sportartsen bij wie je terecht kunt voor blessureconsulten, sportgerelateerde klachten, verplichte sportkeuringen en preventieve sportmedische onderzoeken. Ook met vragen op het gebied van sport, gezondheid, en bewegen ben je bij ons aan het goede adres..

Door een intensieve samenwerking met de overige specialisten binnen onze centra kunnen wij een totaalpakket aanbieden aan professionele sportmedische begeleiding. Daarnaast hebben wij snelle verwijzingsmogelijkheden naar een uitgebreid netwerk van medisch specialisten, en directe toegankelijkheid tot aanvullend diagnostisch onderzoek.

Voor blessureconsulten is een verwijzing van de huisarts of medisch specialist vereist.

Voor een sportkeuring of preventief sportmedisch onderzoek kan je zonder verwijzing bij ons terecht. Klik hier voor een overzicht van de vergoedingen per zorgverzekeraar vanuit de aanvullende verzekering.

Wachttijden

Voor een blessureconsult of sportmedisch onderzoek kan je normaal gesproken binnen 5 werkdagen bij onze sportartsen terecht. Voor specifieke problemen of specifieke artsen kan de wachttijd langer zijn, maar in de meeste gevallen is dit ook slechts enkele werkdagen.  

Het SMA is SCAS gecertificeerd en aangesloten bij de federatie van sportmedische instellingen (FSMI), en wordt erkend door alle zorgverzekeraars.

Telefoonnummer voor afspraken en informatie: 088 - 229 09 99.
Je kunt ook een email sturen naar:
info@jessicagal.nl
 

 Jessica Gal Sportartsen is SCAS gecertificeerd als Topsportmedisch Samenwerkingsverband