Jessica Gal Sportartsen is er voor topsporters, talenten, recreatieve sporters, chronisch zieken, bedrijven en organisaties

Suggesties en klachten

Klachten

Onze medewerkers doen er alles aan om u zo goed mogelijk van dienst te zijn en uw afspraak zo prettig mogelijk te laten verlopen. Mocht u desondanks een klacht hebben of ergens ontevreden over zijn, dan proberen wij dit graag samen met u op te lossen.  

Uw klacht kunt u gemakkelijk kenbaar maken via dit klachtenformulier.

Binnen 3 werkdagen neemt onze klachtenmedewerker contact met u op om uw klacht verder te bespreken en te zoeken naar een passende oplossing.
Onze klachtenmedewerker zal uw klacht onder de aandacht brengen bij de betrokken sportarts of  medewerker. In overleg met u neemt de betreffende medewerker contact met u op of kan een afspraak met betreffende medewerker worden ingepland.

Indien u er met de betreffende medewerker niet uit komt, of indien u vindt dat uw klacht niet goed is behandeld, dan kunt u zich voor bemiddeling bij uw klacht wenden tot de klachtenfunctionaris van de Vereniging voor Sportgeneeskunde (VSG).  

De klachtenfunctionaris zal op onafhankelijke en onpartijdige wijze de behandeling van uw klacht begeleiden, en tussen u en de betreffende medewerker bemiddelen om uw klacht zo effectief mogelijk op te lossen. De verdere behandeling van uw klacht vindt dan plaats volgens de klachtenregeling van de VSG

De klachtenfunctionaris doet geen uitspraak over wie er gelijk heeft. Als na inzet van de klachtenfunctionaris het probleem of de klacht niet naar uw tevredenheid is opgelost, dan kan de klachtenfunctionaris u informeren over de verdere mogelijkheden die er zijn om uw klacht voor te leggen zoals de klachtencommissie of de geschillencommissie.

Wilt u contact met de klachtenfunctionaris, dan kunt u bellen, mailen of een klachtenformulier invullen:

Naam klachtenfunctionaris: Corine Ottevanger
Klachtenformulier: www.sportgeneeskunde.com/klachten
Mailadres: klacht@sportgeneeskunde.com  
Telefoonnummer: 06-21331090

Kosten

Aan de inzet van de klachtenfunctionaris zijn geen kosten verbonden. Voorwaarde voor de inzet van de klachtenfunctionaris is echter wel  dat de sportarts/SMI is aangesloten bij de Klachtenservice Sportgeneeskunde.  

Suggesties

Heeft u suggesties hoe wij onze dienstverlening kunnen verbeteren? Wij horen dit graag van u. U kunt uw suggesties aan ons kenbaar maken via het Formulier suggesties voor verbetering.Direct advies

+ 31(0) 88 - 229 09 99

Volg ons en stel direct je vraag:

Wil je teruggebeld worden?

Laat je telefoonnummer achter en wij bellen je zo spoedig mogelijk terug

Dit zijn mijn gegevens