Jessica Gal Sportartsen is er voor topsporters, talenten, recreatieve sporters, chronisch zieken, bedrijven en organisaties

Suggesties en klachten

Klachten

Onze medewerkers doen er alles aan om je zo goed mogelijk van dienst te zijn en jouw afspraak zo prettig mogelijk te laten verlopen. Mocht je desondanks een klacht hebben of ergens ontevreden over zijn, dan proberen wij dit graag samen met je op te lossen.  

Jouw klacht kun je gemakkelijk kenbaar maken via dit klachtenformulier.

Binnen 3 werkdagen neemt onze klachtenmedewerker contact met je op om jouw klacht verder te bespreken en te zoeken naar een passende oplossing.
Onze klachtenmedewerker zal jouw klacht onder de aandacht brengen bij de betrokken sportarts of  medewerker. In overleg met jou neemt de betreffende medewerker contact met je op of kan een afspraak met betreffende medewerker worden ingepland.

Indien je er met de betreffende medewerker niet uit komt, of als je vindt dat jouw klacht niet goed is behandeld, dan kan je je voor bemiddeling met jouw klacht wenden tot de klachtenfunctionaris van de Vereniging voor Sportgeneeskunde (VSG).  

De klachtenfunctionaris zal op onafhankelijke en onpartijdige wijze de behandeling van je klacht begeleiden, en tussen jou en de betreffende medewerker bemiddelen om je klacht zo effectief mogelijk op te lossen. De verdere behandeling van je klacht vindt dan plaats volgens de klachtenregeling van de VSG

De klachtenfunctionaris doet geen uitspraak over wie er gelijk heeft. Als na inzet van de klachtenfunctionaris het probleem of de klacht niet naar je tevredenheid is opgelost, dan kan de klachtenfunctionaris je informeren over de verdere mogelijkheden die er zijn om je klacht voor te leggen aan de klachtencommissie of de geschillencommissie.

Wil je contact met de klachtenfunctionaris, dan kan je bellen, mailen of een klachtenformulier invullen:

Naam klachtenfunctionaris: Corine Ottevanger
Klachtenformulier: www.sportgeneeskunde.com/klachten
Mailadres: klacht@sportgeneeskunde.com  
Telefoonnummer: 06-21331090

Kosten

Aan de inzet van de klachtenfunctionaris zijn geen kosten verbonden. Voorwaarde voor de inzet van de klachtenfunctionaris is dat de sportarts/SMI is aangesloten bij de Klachtenservice Sportgeneeskunde. Onze instelling en al onze sportartsen zijn aangesloten bij de Klachtenservice Sportgeneeskunde. 

Suggesties

Heb je suggesties hoe wij onze dienstverlening kunnen verbeteren? Wij horen dit graag van jou. Je kunt jouw suggesties aan ons kenbaar maken via het Formulier suggesties voor verbetering.Direct advies

+ 31(0) 88 - 229 09 99

Volg ons en stel direct je vraag:

Wil je teruggebeld worden?

Laat je telefoonnummer achter en wij bellen je zo spoedig mogelijk terug

Dit zijn mijn gegevens