Jessica Gal Sportartsen is er voor topsporters, talenten, recreatieve sporters, chronisch zieken, bedrijven en organisaties

Analyse klachten & Meting zuurstofopname en omslagpunt

Door middel van inspanningsonderzoek met ademgasanalyse (spiroergometrie) kunnen het maximale zuurstofopnamevermogen, het omslagpunt, en de trainingszones nauwkeurig bepaald worden. Ook kan dit onderzoek ingezet worden om bij inspanningsgebonden klachten (bijvoorbeeld kortademingheid, vermoeidheid of prestatieverlies) de oorzaak van de klachten te achterhalen.  

Het onderzoek levert nauwkeurige waarden op die gebruikt kunnen worden voor het opstellen van een gericht trainingsprogramma. 
Bij inspanningsgebonden klachten kan op basis van de uitkomst van het onderzoek een diagnose gesteld worden en een behandeltraject worden ingezet. 
Een inspanningstest met ademgasanalyse maakt deel uit van het 'groot sportmedisch onderzoek met ademgasanalyse', maar kan ook deel uitmaken van een Cardiovasculair sportmedisch onderzoek met ademgasanalyse, een 'sportmedisch onderzoek gezond hardlopen' of een 'triatlon sportmedisch onderzoek'.  

Bij een sportmedisch consult in verband met inspanningsgebonden klachten (vermoeidheid, duizeligheid, hartkloppingen, kortademigheid of pijn op de borst) kan een inspanningsonderzoek met ademgasanalyse ingezet worden als diagnostich middel om de oorzaak van de klachten te achterhalen. Direct advies

+ 31(0) 88 - 229 09 99

Volg ons en stel direct je vraag:

Wil je teruggebeld worden?

Laat je telefoonnummer achter en wij bellen je zo spoedig mogelijk terug

Dit zijn mijn gegevens