Jessica Gal Sportartsen is er voor topsporters, talenten, recreatieve sporters, chronisch zieken, bedrijven en organisaties

Blessureconsulten

Vanaf 1 januari 2016 vallen blessureconsulten door de sportarts onder de basiszorg. Dit betekent dat de kosten door uw zorgverzekeraar vergoed worden. Wel wordt er aanspraak gemaakt op uw eigen risico. Voor een blessureconsult heeft u per 1-1-2016 een verwijzing nodig van uw huisarts.  

De sportarts onderzoekt de oorzaak van uw klachten, stelt een diagnose, en stelt samen met u een behandelingsplan op. Ook kan de sportarts u adviseren over materiaal, trainingsschema’s, en andere aspecten van uw sportbeoefening. Indien nodig wordt aanvullend onderzoek verricht of vindt doorverwijzing plaats naar een medisch specialist of een van onze (sport) fysiotherapeuten. 

In veel gevallen zal de sportarts een herhalingsconsult met u inplannen om de uitslag van een foto of MRI te bespreken of om het effect van de behandeling met u te evalureren. In sommige gevallen kan de terugkoppeling ook mondeling plaatsvinden in een telefonisch consult.

Als u een afspraak heeft voor een blessureconsult kunt u hier de vragenlijst downloaden.

Twijfelt u of u met uw klacht bij een sportarts terecht kunt? Neemt u hierover gerust contact met ons op!

Van diverse sportblessures hebben wij een informatiefolder. Klik hier voor de folders.

 Direct advies

+ 31(0) 88 - 229 09 99

Volg ons en stel direct je vraag:

Wil je teruggebeld worden?

Laat je telefoonnummer achter en wij bellen je zo spoedig mogelijk terug

Dit zijn mijn gegevens