Jessica Gal Sportartsen is er voor topsporters, talenten, recreatieve sporters, chronisch zieken, bedrijven en organisaties

Blessureconsulten

Blessureconsulten door de sportarts vallen onder de basiszorg. Dit betekent dat de kosten grotendeels door je zorgverzekeraar vergoed worden. Wel wordt er aanspraak gemaakt op je eigen risico. Voor een blessureconsult heb je een verwijzing nodig van je huisarts.  

De sportarts onderzoekt de oorzaak van je klachten, stelt een diagnose, en stelt samen met jou een behandelingsplan op. Ook kan de sportarts je adviseren over materiaal, trainingsschema’s, en andere aspecten van je sportbeoefening. Indien nodig wordt aanvullend onderzoek verricht of vindt doorverwijzing plaats naar een medisch specialist of een van de (sport-) fysiotherapeuten binnen ons centrum. 

In veel gevallen zal de sportarts na enkele weken een herhalingsconsult met je inplannen om de uitslag van een foto of MRI te bespreken of om het effect van de behandeling te evalureren. In sommige gevallen kan de terugkoppeling ook mondeling plaatsvinden in een telefonisch consult.

Als je een afspraak hebt voor een blessureconsult kan je hier de vragenlijst downloaden.

Twijfel je of je met jouw klacht bij een sportarts terecht kunt? Neem hierover gerust contact met ons op!

Van diverse sportblessures hebben wij een informatiefolder. Klik hier voor de folders.

 Direct advies

+ 31(0) 88 - 229 09 99

Volg ons en stel direct je vraag:

Wil je teruggebeld worden?

Laat je telefoonnummer achter en wij bellen je zo spoedig mogelijk terug

Dit zijn mijn gegevens