Jessica Gal Sportartsen is er voor topsporters, talenten, recreatieve sporters, chronisch zieken, bedrijven en organisaties

Hardloopcentrum


SMA Jessica Gal Sportartsen is zich de laatste jaren steeds meer op hardlopers gaan richten.
Om hardlopers nog beter van dienst te kunnen zijn, zijn onze sportartsen een aantal spreekuren gestart bij het hardloopcentrum Sport371 aan het Vondelpark.

Wat is Sport371?
Sport371 is een multifunctioneel sportcentrum speciaal bedoeld voor hardlopers en andere buitensporters. Sport 371 is gelegen aan het Vondelpark. Het is een ideale plek voor loopgroepen om trainingen te starten, en er is een ruime plek om na de training te genieten van een drankje. Er is een inpandig winkeltje met sportartikelen en sportvoeding, en er zijn er 35 kluisjes waar de lopers hun spullen in kunnen bewaren. Verder is er een oefenruimte, toiletten en douches, een kantoorruimte en een medische behandelruimte de fysiotherapeut, masseur, en sportarts.

Wanneer zijn deze spreekuren?
Per 1 januari houden wij spreekuur op:
Maandag middag
Dinsdag avond
Zaterdag ochtend

Hoe maak ik een afspraak?
Per email: info@jessicagal.nl
Telefonisch via ons algemene nummer: 020-2608920
Of mobiel: 06-24634821

Wordt dit vergoed door mijn zorgverzekeraar?
Indien u aanvullend verzekerd bent vergoeden veel zorgverzekeraars het sportmedisch onderzoek. Check hier of het sportmedisch onderzoek door uw verzekering vergoed wordt.


Direct advies

+ 31(0) 88 - 229 09 99

Volg ons en stel direct je vraag:

Wil je teruggebeld worden?

Laat je telefoonnummer achter en wij bellen je zo spoedig mogelijk terug

Dit zijn mijn gegevens