Jessica Gal Sportartsen is er voor topsporters, talenten, recreatieve sporters, chronisch zieken, bedrijven en organisaties

Jolanda Heere

Jolanda Heere rondde eind 2010 haar opleiding tot sportarts af in Amsterdam. Per 1 november 2015 is zij werkzaam bij Jessica Gal Sportartsen. Daarnaast werkt zij, samen met een orthopedisch chirurg en sportfysiotherapeut, op de multidisciplinaire sportpoli van het Spaarne Gasthuis.

Van 2010 tot en met 2013 is Jolanda begeleidend sportarts geweest bij de Nederlandse Basketbal Bond. Hierbij was haar belangrijkste taak het sportmedisch begeleiden van de (geblesseerde) sporter in samenwerking met o.a. fysiotherapeuten, de trainer, krachttrainers en andere belanghebbende, om zo de sporter weer snel op zijn gewenste sportniveau terug te krijgen. Hierbij ging het om zowel het senioren heren als het senioren dames team.

Binnen de sportgeneeskunde heeft zij ervaring met preventieve sportmedische onderzoeken bij sporters van ieder niveau: van recreant tot professioneel niveau, maar ook met blessureconsulten. Haar aandacht ligt specifiek bij de sporten zoals basketbal, turnen, dansen, hardlopen en crossfit. Tevens is zij geregistreerd als sportduikarts voor het verrichten van sportduikkeuringen.

Daarnaast past zij haar kennis van de musculoskeletale echografie toe bij de diagnostiek van verschillende blessures.

Op sportief vlak is Jolanda in haar jeugd zelf actief geweest in onder andere het turnen, dansen en korfbal. Tegenwoordig doet zijn aan hardlopen en crossfit.

 Direct advies

+ 31(0) 88 - 229 09 99

Volg ons en stel direct je vraag:

Wil je teruggebeld worden?

Laat je telefoonnummer achter en wij bellen je zo spoedig mogelijk terug

Dit zijn mijn gegevens