Jessica Gal Sportartsen is er voor topsporters, talenten, recreatieve sporters, chronisch zieken, bedrijven en organisaties

Pieter Sengkerij

Pieter Sengkerij is sinds 2013 Sportarts en heeft zijn opleiding gehad in de ISALA Klinieken in Zwolle.

Sinds september 2020 is hij werkzaam bij Jessica Gal Sportartsen. Daarnaast werkt hij in Rotterdam in het Sport Medisch Centrum Sparta Rotterdam.

Tot zijn 28e heeft Pieter altijd op prestatief niveau gevoetbald (ook op hoofdklasse niveau) en de combinatie van werken als arts bij een voetbalclub leek een mooie combinatie! Gedurende de opleiding tot sportarts heeft hij zich daarop toegespitst. 

Pieter heeft jaren gewerkt binnen het betaald voetbal. Hij heeft van 2012-2015 bij de KNVB als teamarts van verschillende jeugdteams gewerkt en is vanaf 2013 werkzaam geweest als clubarts bij voetbalclub B.V. Vitesse uit Arnhem.  

Zijn expertise ligt voornamelijk bij preventieve sportmedische onderzoeken, blessures van de onderste ledematen en sportcardiologie. 

Het met plezier (kunnen) bewegen is belangrijk; Pieter zelf loopt hard, mountainbiket regelmatig en probeert zo nu en dan nog te voetballen.Direct advies

+ 31(0) 88 - 229 09 99

Volg ons en stel direct je vraag:

Wil je teruggebeld worden?

Laat je telefoonnummer achter en wij bellen je zo spoedig mogelijk terug

Dit zijn mijn gegevens