Jessica Gal Sportartsen is er voor topsporters, talenten, recreatieve sporters, chronisch zieken, bedrijven en organisaties

Shanna Ilbrink

Shanna Ilbrink rondde eind 2016 haar opleiding tot sportarts af in Groningen. Per 1 juni 2017 is zij werkzaam bij Jessica Gal Sportartsen.

Tot haar 18de heeft zij op nationaal niveau geturnd. Haar voorliefde voor sport en bewegen heeft zij daarna vormgegeven in haar studiekeuze bewegingswetenschappen en geneeskunde.

Zij vindt de sportgeneeskunde een gevarieerd werkveld waar een brede geneeskundige kennis voor nodig is. De afwisseling in het werk tussen diagnostiek en behandeling van blessures, sportmedische onderzoeken en de sportmedische begeleiding van zowel (top)sporters als chronisch zieke patiënten blijft haar inspireren.

Naast de algemene sportgeneeskunde heeft Shanna zich tijdens de laatste 2 jaar van haar opleiding specifiek toegelegd op de revalidatie van chronisch zieken. Daarnaast heeft zij gedurende het seizoen 2015-16 de sportmedische begeleiding van Donar, de professionele basketbalclub van Groningen, verzorgd. Tevens is zij geregistreerd als sportduikkeuringsarts voor het verrichten van sportduikkeuringen.

Ook in haar vrije tijd houdt zij zich nog steeds graag bezig met sport: turnen, hardlopen en wielrennen.Direct advies

+ 31(0) 88 - 229 09 99

Volg ons en stel direct je vraag:

Wil je teruggebeld worden?

Laat je telefoonnummer achter en wij bellen je zo spoedig mogelijk terug

Dit zijn mijn gegevens