Jessica Gal Sportartsen is er voor topsporters, talenten, recreatieve sporters, chronisch zieken, bedrijven en organisaties

Per 1 april nieuwe sportarts

Per 1 april zal Sandra Chung werkzaam zijn als sportarts bij Jessica Gal Sportartsen. 
Sandra Chung heeft eind 2015 haar opleiding afgerond als sportarts. Zij doet naast haar werkzaamheden bij Jessica Gal Sportartsen ook de medische begeleiding van de Orange Angels (Nederlands Team Vrouwen Basketbal) en de teams U17 en U19 bij de KNKV (Koninklijk Nederlands Korfbal Verbond).

De diversiteit aan behandelingen, uiteenlopend van blessureconsulten tot analyse van inspanningsgebonden klachten, en de inspanningsfysiologie van zowel gezonde sporters als chronisch zieken maken de sportgeneeskunde voor haar een mooi vak. Door haar achtergrond heeft zij veel kennis van blessures bij zaalsporten, met name van de onderste extremiteit (knie en enkel). Speciale interesse heeft zij in de duursporter die zijn of haar prestaties wil verbeteren, mensen met klachten van het hart tijdens of na inspanning en mensen met een chronische aandoening die hun algemeen functioneren door middel van bewegen willen verbeteren (oncologische revalidatie, patiënten met suikerziekte). Iedereen kan sporten, maar hoe pak je dat nou aan? Dat zijn leuke vraagstukken, die zij graag samen met u wil gaan oplossen.

In haar vrije tijd doet zij aan korfbal, hardlopen en wielrennen.Direct advies

+ 31(0) 88 - 229 09 99

Volg ons en stel direct je vraag:

Wil je teruggebeld worden?

Laat je telefoonnummer achter en wij bellen je zo spoedig mogelijk terug

Dit zijn mijn gegevens