Jessica Gal Sportartsen is er voor topsporters, talenten, recreatieve sporters, chronisch zieken, bedrijven en organisaties

Facebook-spreekuur voor hardlopers

Maandag 13 oktober 2014 van 20.00 - 21.00 uur zal er een Facebook-spreekuur gehouden worden voor lopers van de ‘TCS Amsterdam Marathon’

Heb je vragen over de laatste voorbereidingen op de ‘TCS Amsterdam Marathon’, klachten tijdens het hardlopen of een prangende vraag over voeding? Stel ze aan sportartsen Jessica Gal, Manuela de Jong en sportdiëtist Esther van Etten tijdens het Facebook-spreekuur op maandagavond 13 oktober van 20.00-21.00 uur.

Dit spreekuur is een initiatief van Le Champion en Sportzorg.nl in samenwerking met SMA Jessica Gal sportartsen en sportdiëtist Esther van Etten.
Aanleiding voor het Facebook-spreekuur is de ‘TCS Amsterdam Marathon’ die 19 oktober gelopen wordt. Sportarts Jessica Gal: “via het spreekuur kunnen hardlopers vragen stellen over bijvoorbeeld pijn of andere klachten die opspelen tijdens het lopen en de voorbereiding op de marathon. We merken dat hardlopers regelmatig te maken hebben met pijn aan de schenen of enkels bij het hardlopen.

Zijn er vragen over voeding dan kunnen deze ook gesteld worden. Sportdiëtist Esther van Etten voorziet de deelnemers graag van tips en adviezen! Ook hardlopers die de marathon niet meelopen of juist net begonnen zijn, kunnen natuurlijk met hun vragen bij ons op Facebook terecht.
Bij zeer complexe vragen of ernstige klachten moeten we mensen natuurlijk persoonlijk zien, maar de ervaring leert dat we de meeste vragen tijdens dit spreekuur kunnen beantwoorden."

Het Facebook-spreekuur start maandagavond 13 oktober om 20.00 uur en eindigt om 21.00 uur. Sportartsen Jessica Gal, Manuela de Jong en sportdiëtist Esther van Etten zitten dan klaar voor het beantwoorden van de vragen op de Facebookpagina van SMA Jessica Gal sportartsen.

Ga naar de Facebookpagina en ‘like’ de pagina om je vraag te stellen!Direct advies

+ 31(0) 88 - 229 09 99

Volg ons en stel direct je vraag:

Wil je teruggebeld worden?

Laat je telefoonnummer achter en wij bellen je zo spoedig mogelijk terug

Dit zijn mijn gegevens