Jessica Gal Sportartsen is er voor topsporters, talenten, recreatieve sporters, chronisch zieken, bedrijven en organisaties

Gebeurtenissen IJsbaanpad zaterdag 22 september 2018

Aan alle cliënten van Jessica Gal Sportartsen,
 
Wellicht hebt u het zelf al vernomen maar afgelopen zaterdagochtend is er een handgranaat gevonden voor de ingang van Fysiomed. In dit sportmedisch centrum bevindt zich tevens de hoofdvestiging van Jessica Gal Sportartsen. Graag willen wij u, als Jessica Gal Sportartsen, hierover bij deze informeren.
 
Een korte samenvatting van afgelopen zaterdag
Team Fysiomed schakelt na ontdekking van de handgranaat direct de politie in. Het explosief wordt door hen onderzocht.
De EOD (explosieven opruimingsdienst) arriveert, maakt de granaat onschadelijk en voert hem af. Om 11:30 uur wordt ons pand weer vrijgegeven en kunnen we weer gaan doen waar we het beste in zijn: mensen beter maken.
 
Hoe nu verder?

  • Wij willen duidelijk stelling nemen in dezen en u verzekeren dat wij geen enkele verklaring kunnen geven voor hetgeen is gebeurd. Noch wij, noch iemand van Fysiomed is in het recente of in het verre verleden ooit bedreigd, niet in de zakelijke en ook niet in de private sfeer.
  • De politie heeft de conclusie getrokken dat er geen aanleiding bestaat te twijfelen aan uw of onze veiligheid bij Sportmedisch Centrum Fysiomed.
  • We wachten het onderzoek van de politie af. Vooralsnog gaan we ervan uit dat de granaat ‘at random’ bij ons is neergelegd.

Inmiddels draait Jessica Gal Sportartsen weer op volle toeren!
 
Mocht u behoefte hebben aan meer informatie of wilt u ons iets mededelen, dan verzoeken wij u vriendelijk om contact te zoeken met Jessica Gal via het volgende mailadres:j.gal@jessicagal.nl.
Zij zal dan zo spoedig mogelijk met u contact opnemen.
 
Met vriendelijke groet,
 
Jessica Gal SportartsenDirect advies

+ 31(0) 88 - 229 09 99

Volg ons en stel direct je vraag:

Wil je teruggebeld worden?

Laat je telefoonnummer achter en wij bellen je zo spoedig mogelijk terug

Dit zijn mijn gegevens