Jessica Gal Sportartsen is er voor topsporters, talenten, recreatieve sporters, chronisch zieken, bedrijven en organisaties

Nieuwe medewerkster

Rer 1-10-2010 is sportarts Hiske Kneepkens het team van het SMA Jessica Gal Sportartsen komen versterken. Hiske heeft onlangs in Nijmegen haar opleiding tot sportarts afgerond en heeft zich nu in Amsterdam gevestigd.

Hiske Kneepkens is in 1981 geboren, als jongste uit een gezin van vier kinderen. Studeren en sporten spelen een grote rol in haar leven. Ze is momenteel voornamelijk actief met hardlopen en skeeleren. Tijdens haar studie geneeskunde werd haar duidelijk dat ze graag in een multidisciplinair team met gemotiveerde patiënten werkt. Het was voor haar daarom een logische stap om, na het behalen van het basisarts diploma in 2006 aan de Radboud Universiteit in Nijmegen, voor de opleiding tot sportarts te kiezen.

Hiske volgde de specialisatie tot sportarts in Nijmegen bij Sanasport en heeft deze opleiding in december 2010 afgerond.

Ze heeft gedurende haar opleiding veel ervaring opgedaan met het op individueel niveau testen, adviseren, en begeleiden van chronisch zieken bij hun sportbeoefening. Daarnaast heeft ze veel ervaring opgedaan met het adviseren en begeleiden van een diversiteit aan recreatieve sporters.
Hiske woont in Amsterdam en is sinds oktober 2010 werkzaam bij het SMA Jessica Gal Sportartsen. Tevens is zij werkzaam bij het Sportmedisch Centrum Papendal.


Direct advies

+ 31(0) 88 - 229 09 99

Volg ons en stel direct je vraag:

Wil je teruggebeld worden?

Laat je telefoonnummer achter en wij bellen je zo spoedig mogelijk terug

Dit zijn mijn gegevens