Jessica Gal Sportartsen is er voor topsporters, talenten, recreatieve sporters, chronisch zieken, bedrijven en organisaties

Top 3 sportzorgpakketten zijn bekend

Bilthoven, 29 november 2011
PERSBERICHT

Advies aan sporters: sluit een sportpakket af!

Ook dit jaar stelt Sportgeneeskunde Nederland een top-3 vast van zorgverzekeraars met het beste aanvullende pakket voor sportieve Nederlanders. In de top-3 voor 2012 staan twee zorgverzekeraars die een speciaal sportpakket hebben ontwikkeld. "Een goede ontwikkeling" vindt Anja Bruinsma, directeur van Sportgeneeskunde Nederland. "De sporter wordt serieus genomen en kan voor zijn/haar vergoedingen op het gebied van sportzorg uitstekend terecht in één van de twee sportpakketten. Wij raden dan ook iedere actieve sporter aan een sportpakket af te sluiten. Als Sportgeneeskunde Nederland adviseren wij zorgverzekeraars minimaal één blessureconsult en twee herhalingsconsulten per jaar te vergoeden. Daarnaast adviseren wij een vergoeding voor een sportmedisch onderzoek eens in de twee jaar en een verplicht sportmedisch onderzoek volgens de eisen van de betreffende sportbond. Voor het eerst geven we dit jaar het keurmerk 'Aanbevolen door Sportzorg.nl' af. Dit houdt in dat de zorgverzekeraar een zo volledig mogelijk pakket aanbiedt."

Voor het vijfde achtereenvolgende jaar behoudt Zilveren Kruis Achmea haar nummer 1 positie met het meest volledige pakket. Zij hebben naast de sportzorg, verricht door Sportmedische Instellingen (SMI), ook een vergoeding voor sportbraces, sportbrillen/lenzen, steunzolen voor sportschoenen en korting op sportmassage. In hun speciale sportpakket wordt blessureconsult door de sportarts 100% vergoed. Daarnaast vergoeden zij, na verwijzing door een sportarts, een MRI en wordt een second opinion ook 100% vergoed. Zilveren Kruis Achmea ontvangt met het Beter Af Sport Pakket het keurmerk.

Noot voor de redactie
Inlichtingen kunnen verkregen worden bij Sportgeneeskunde Nederland.
Kelley Post/Danny de Beer.
Telefoon 030-2252290
Website: www.sportgeneeskunde.com
E-mail: fsmi@sportgeneeskunde.comDirect advies

+ 31(0) 88 - 229 09 99

Volg ons en stel direct je vraag:

Wil je teruggebeld worden?

Laat je telefoonnummer achter en wij bellen je zo spoedig mogelijk terug

Dit zijn mijn gegevens