Jessica Gal Sportartsen is er voor topsporters, talenten, recreatieve sporters, chronisch zieken, bedrijven en organisaties

Topsport Medisch Samenwerkingsverband

Het SMA Jessica Gal Sportartsen is eind november als een van de eerste Sportmedische Instellingen geregistreerd als Topsport Medisch Samenwerkingsverband.

Gezond aan de Top

In 2006-2007 hebben de belangenorganisaties op het gebied van sportzorg, gesteund door het Ministerie van VWS, een programma ontwikkeld om te komen tot kwaliteitsverbetering van de topsportmedische zorg in Nederland.  

Topsport Medisch Samenwerkingsverband 

Van de nationale sportbonden wordt verwacht dat zij een samenwerking aangaan met een gecertificeerd Topsport Medisch Samenwerkingsverband (TMS), omdat dit door het ministerie van VWS en NOC*NSF wordt gezien als een waarborg voor professionele topsportbegeleiding.

Een TMS is een samenwerkingsverband van een sportmedische instelling met medische en paramedische specialisten die nodig zijn voor een goede uitvoering van het topsportmedische programma van de sportbonden.

SCAS Certificering

Een Topsport Medisch Samenwerkingsverband moet voldoen aan de eisen van de stichting voor Certificering van Actoren in de Sportgezondheidszorg (SCAS).

TMS Jessica Gal Sportartsen

Het TMS Jessica Gal Sportartsen is een samenwerkingsverband van het Sportmedisch Adviescentrum Jessica Gal Sportartsen met medische en paramedische specialisten en organisaties die nodig zijn voor een optimale topsportmedische begeleiding.Direct advies

+ 31(0) 88 - 229 09 99

Volg ons en stel direct je vraag:

Wil je teruggebeld worden?

Laat je telefoonnummer achter en wij bellen je zo spoedig mogelijk terug

Dit zijn mijn gegevens