Jessica Gal Sportartsen is er voor topsporters, talenten, recreatieve sporters, chronisch zieken, bedrijven en organisaties

Vacature sportartsen

SMA Jessica Gal Sportartsen zoekt wegens uitbreiding van de praktijk:

1-2 SPORTARTSEN M/V
16 UUR/WEEK

De startdatum, en het aantal dagen/uren per week zal in overleg bepaald worden. Bij voldoende groei behoort uitbreiding van de uren tot de mogelijkheden.

Bedrijfsprofiel
SMA Jessica Gal Sportartsen is een jong en ambitieus sportmedisch adviescentrum gevestigd binnen het multidisciplinair sportmedisch centrum Fysiomed in het centrum van Amsterdam. Het centrum heeft een rijke historie in de begeleiding van profvoetballers en topsporters. Andere specifieke doelgroepen van het SMA zijn talenten, recreatieve sporters, en oncologische patiënten. Er is een intensieve samenwerking met o.a. de fysiotherapeuten, sportdiëtisten, sportpsychologen, en orthomanueel artsen binnen het sportmedisch centrum. Daarnaast zijn er korte lijnen met diverse medisch specialisten van nabijgelegen diagnostische centra, en omringende ziekenhuizen. SMA Jessica Gal Sportartsen is gecertificeerd als Topsport Medisch Samenwerkingsverband (TMS).

Functieprofiel

  • Je bent ambitieus, hebt een ondernemende instelling, en ben bent bereid mee te denken over de verdere ontwikkeling van het SMA
  • Je bezit grote mate van zelfstandigheid
  • Je bent bereid intensief samen te werken met collega sportartsen en met de overige (para)medische disciplines binnen het sportmedisch centrum.
  • Je hebt affiniteit met topsport
  • Je hebt ervaring met spiroergometrie

Wetenschappelijke belangstelling en ervaring met publiceren in wetenschappelijke tijdschriften zijn een pré.

Interesse?
Je sollicitatiebrief en CV kun je sturen naar info@jessicagal.nl.

Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Jessica Gal:

SMA Jessica Gal Sportartsen
Telefoonnummer: 06-24634821
Email: info@jessicagal.nl
Website: www.jessicagal.nlDirect advies

+ 31(0) 88 - 229 09 99

Volg ons en stel direct je vraag:

Wil je teruggebeld worden?

Laat je telefoonnummer achter en wij bellen je zo spoedig mogelijk terug

Dit zijn mijn gegevens