Jessica Gal Sportartsen is er voor topsporters, talenten, recreatieve sporters, chronisch zieken, bedrijven en organisaties

Je bent een bedrijf

Een gezond lichaam en een gezonde geest zijn essentieel voor de inzetbaarheid en productiviteit van werknemers. Uitval door stress en ziekte is groot en groeit hard. Preventie wordt door de overheid gestimuleerd, maar ook voor bedrijven levert voorkomen van uitval meer op dan re-integratie van werknemers nadat zij zijn uitgevallen.

Sportmedisch onderzoek voor bedrijven

Veel werknemers zijn niet bewust bezig met hun gezondheid. Door druk van werk, gezin, en sociale verplichtingen komt een gezonde leefstijl vaak op de laatste plaats. Het ontbreekt aan daadkracht om uit eigen beweging de goede weg in de slaan.

Het sportmedisch onderzoek voor bedrijven is een preventieve check van uw werknemers gezondheid. Risicofactoren zoals roken, een hoge bloeddruk, een hoog cholesterol, en overgewicht worden in kaart gebracht, verborgen lichamelijke gebreken worden opgespoord, en er wordt aandacht besteed aan de rol van lichaamsbeweging, een gezonde voeding, stress op de gezondheid en fitheid.

Medische begeleiding bij sportevenementen

Deelname aan een sportevenement is de manier om de gezondheid van uw werknemer te verhogen en de teamsfeer te verbeteren.

Neemt uw bedrijf deel aan een sportevenement? Met een preventief sportmedisch onderzoek zorgen wij ervoor dat dit veilig en verantwoord gebeurt.

Wilt u intensiever begeleid worden? Samen met onze partners verzorgen wij de complete voorbereiding op het evenement met gezamenlijke trainingen, en presentaties en workshops over voeding, gezondheid en prestatiepsychologie.Direct advies

+ 31(0) 88 - 229 09 99

Volg ons en stel direct je vraag:

Wil je teruggebeld worden?

Laat je telefoonnummer achter en wij bellen je zo spoedig mogelijk terug

Dit zijn mijn gegevens