Topsporter of talent

Bij het leveren van topprestaties hoort een goede medische begeleiding. Onze sportartsen hebben ruime ervaring in de begeleiding van topsporters.

Jessica Gal heeft als judoka zelf jarenlang aan de top gestaan. Als sportarts heeft zij de Nederlandse dameshockeyers, zwemmers, en beachvolleyballers begeleid. Daarnaast was zij betrokken bij de revalidatie van vele topvoetballers, tennissers, atleten en judoka’s.

Sportmedisch Adviescentrum Jessica Gal Sportartsen is gecertificeerd als topsportmedisch samenwerkingsverband. Wij werken intensief samen met een team van sportmedische professionals om topsporters optimaal te revalideren en het beste uit zichzelf te laten halen.

Ook voor talenten is een goede sportmedische begeleiding van belang. Veel talentvolle sporters vallen af vanwege blessures, overbelasting, faalangst of gebrek aan motivatie. Om jonge sporters  te ondersteunen bij hun ontwikkeling van talent tot topsporter heeft Jessica Gal Sportartsen een sportmedisch begeleidingstraject ontwikkeld onder de noemer “Duurzaam naar de Top”.
Doel van dit traject is om blessures en overtraining te voorkomen. Daarnaast krijgen talenten voorlichting, op het gebied van voeding, blessurepreventie, belastbaarheid en herstel.

Voor Topsporters en Talenten leveren wij de volgende diensten:Direct advies

+ 31(0) 88 - 229 09 99

Volg ons en stel direct je vraag:

Wil je teruggebeld worden?

Laat je telefoonnummer achter en wij bellen je zo spoedig mogelijk terug

Dit zijn mijn gegevens