Jessica Gal Sportartsen is er voor topsporters, talenten, recreatieve sporters, chronisch zieken, bedrijven en organisaties

Vacature Doktersassistent


Vacature Doktersassistent
Ben jij op zoek naar een bijbaan voor deze zomer?
Jessica Gal Sportartsen is per direct op zoek naar een of meerdere medische studenten die gedurende de zomervakantie en/of gedurende hun wachttijd voor de co-schappen op oproepbasis ons team van doktersassistenten kunnen komen versterken op onze locatie in Amsterdam.
Jessica Gal Sportartsen
Wij zijn een jong en dynamisch sportmedisch adviescentrum in Amsterdam Zuid. Wij zijn gevestigd in het multidisciplinair sportmedisch centrum Fysiomed. Onze core business is sport, bewegen en gezondheid. Onze zes sportartsen worden ondersteund door vijf praktijkassistenten. Zij zien een brede range aan sporters, van jong tot oud, van beginner tot topsporter, voor blessureconsulten, sportmedische keuringen en sportmedische begeleiding.
Jouw werkzaamheden
De werkzaamheden zijn vooral administratief van aard maar behelzen ook enkele eenvoudige medische handelingen (meten, wegen, bloed prikken, ogentest). Je bent het eerste aanspreekpunt van patiënten, zowel aan de balie als telefonisch en per email. Je plant afspraken in, zorgt dat de dossiers compleet zijn, ontvangt patiënten, plaatst bestellingen, verstuurt verslagen en ondersteunt onze sportartsen tijdens hun spreekuur.
Interesse of meer informatie? Stuur dan op korte termijn een email naar j.gal@jessicagal.nl of neem telefonisch contact op via 06-24634821 of 088-2290999.Direct advies

+ 31(0) 88 - 229 09 99

Volg ons en stel direct je vraag:

Wil je teruggebeld worden?

Laat je telefoonnummer achter en wij bellen je zo spoedig mogelijk terug

Dit zijn mijn gegevens